Davitamon

Het bijzondere aan Davitamon
Ons lichaam heeft elke dag vitamines en mineralen nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Davitamon heeft voor iedereen, in elke levensfase een passend product. Hiermee krijg je een goede aanvulling op je voeding. Met Davitamon kies je al sinds 1928 je voor een betrouwbaar voedingssupplement van de hoogste kwaliteit:

– Conform richtlijnen en adviezen
– Altijd verantwoorde doseringen
– Ontwikkeld op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten
– Alle tabletten en capsules zijn op ware grootte afgebeeld, je weet precies waar je voor kiest

Voor iedere leeftijd en elke levensfase een passend product

Davitamon Baby vitamines: Vloeibare vitamine D (aquosum en olie) en vitamine K (olie)
Davitamon Junior multivitamines: lekkere kauwvitamines in verschillende smaken en nieuw ook als gummies – goed voor de groei van de botten van kinderen (met vitamine D), de weerstand (met vitamine C) en de concentratie (met vitamine B12)
Davitamon Zwangerschapsvitamines: multivitamines speciaal afgestemd voor kinderwens, tijdens de zwangerschap en na de bevalling
Davitamon Compleet Weerstand en Energie Boost: dagelijkse aanvulling van alle belangrijke vitamines en mineralen ter ondersteuning van de weerstand (met vitamine C) en het energieniveau (met vitamine B6)
Davitamon Actifit: multivitamines met ginseng óf Omega-3 visolie voor volwassenen 50+ en 65+
Davitamon enkelvoudige vitamines: Een breed assortiment met Magensium, vitamine B-Complex, Vitamine C en Vitamine D
Davitamon Sport: verantwoorde en uitgebalanceerde sportvoeding en supplementen om belangrijke voedingsstoffen aan te vullen

Bezoek de website