Dermalex

Rode vlekjes, irritatie, jeuk … Een huidaandoening kan je leven behoorlijk beïnvloeden. Waar reageert je huid goed op, waarop niet en waardoor speelt het ineens weer op? In je zoektocht naar een oplossing ben je inmiddels een echte expert geworden. Dermalex ziet je dan ook niet als iemand met een huidprobleem, maar als een huidspecialist.

Net als jij zijn er in Nederland nog twee miljoen huidspecialisten. Een enorme groep mensen dus, en daarom wil Dermalex jou en de rest van deze specialisten graag een handje helpen. Met betrouwbare producten die je met een gerust gevoel lang en vaak kunt gebruiken. Op basis van deze inzichten hebben we vier producten ontwikkeld voor verschillende huidaandoeningen en leeftijden; Dermalex Repair Eczeem, Dermalex Repair Eczeem voor Baby’s en Kinderen, Dermalex Repair Huidirritatie en Dermalex Repair Psoriasis. Allemaal verminderen ze de symptomen en versterken ze je huidbarrière. Zonder hormonen of cortisonen.

Dat onze producten helpen, dat merken we wel aan de enthousiaste reacties van onze gebruikers! Dat is dan ook onze grootste drijfveer. Een jongetje dat kan slapen, een kapster die met plezier knipt, een man die ondanks zijn psoriasis van het leven geniet… Daar doen we het voor. Het is dan ook onze ambitie om alle twee miljoen huidspecialisten van Nederland te helpen, want Dermalex deelt de zorg voor je huid.

Dermalex is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Bezoek de website